zondag 29 maart 2015

Patroon deken online / pattern blanket online

(English below)

Het patroon van de patchwork deken staat online! Je kunt hem vinden op Etsy en op Ravelry.

Ik vind het geometrische effect prachtig uitkomen in deze kleuren van Catania (katoen). Ik vermoed dat hij ook prachtig is in 2 kleuren! De afmeting van de deken is 120 x 80 cm: ruim genoeg dus om 's avonds lekker op de bank over je heen te trekken. Maar niet te vergeten ook een prachtige eyecatcher op je bank!

Het patroon bestaat weer uit stap voor stap beschrijvingen met veel foto's, linkjes naar video's met gebruikte haaksteken. Zowel het haken van de granny squares wordt uitgelegd, als het blocken van de deken, het aan elkaar naaien van de vierkantjes en het haken van de rand.

Ik ben erg benieuwd naar jullie eerste creaties van de deken. Ik heb inmiddels al een aantal springblossom tassen (in wording) mogen bewonderen. Wat is het leuk om jullie creaties te zien, vaak in weer andere kleuren. Als jullie op Instagram #madebyleen gebruiken, dan zie ik ze zeker langskomen.

Mocht je het patroon graag willen kopen, maar niet beschikken over Paypal of creditcard, stuur me dan een mailtje dan komen we er vast uit.

Natuurlijk nog een aantal foto's van de deken:
The pattern of the patchwork blanket is online! You can find it on  Etsy and Ravelry.

I love the geometric effec of the blanket in this colors of Catania Schachenmayr (cotton yarn). But I think it's also gorgeous in two colors. The blanket measures 120 x 80 cm or in inches 47 x 31 inch. Big enough to put on your couch for cold evenings. And of course a great eyecatcher in your living room.

The pattern includes  step by step tutorials that descripe:
- crocheting granny squares
- blocking the granny squares
- joining the squares
- crocheting the border

many pictures, link to videos with used stitches and charts included.

I can't wait to see your creations of this blanket. I was very glad to see some of the springblossom bags (my previous pattern) already. It's so nice to see your creations in often new colors. Please use #madebyleen if you'll post your picture on Instagram, so I won't miss any of them!


Have a nice week!

Madeleen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten