zondag 29 januari 2017

Lang Yarns haakfeestje!

Allereerst allemaal ontzettend bedankt voor al jullie lieve en enthousiaste reacties op mijn boek. Zo leuk om te lezen allemaal; ik werd er verlegen van! ;-)

Afgelopen zaterdag was het zover: het heerlijk haakweekend kon beginnen. Samen met Lisette (tantesetje) ging ik zaterdag eerst op pad naar Delft naar Knottenwol. Daar had Lisanne van Draad en praat weer een geweldig haakfeestje georganiseerd.

Dit feestje stond in het teken van Lang Yarns. Ik kende het merk al wel, maar had er nog nooit mee gehaakt. Maar daar zal zeker verandering in komen: wat een prachtige exclusieve garens. De kleuren zijn geweldig en vaak met een prachtige glans. En allemaal zooooo zacht! Zelfs het katoenen garen Amira Colors waar ik nu mee bezig ben is heerlijk zacht. Ik kan het maar niet wegleggen: het haakt zo heerlijk!Aangestoken door alle prachtige tunische haakprojecten die ik tegenkom op Instagram, heb ik afgelopen week een set tunische haaknaalden aangeschaft. (Van Knit pro, waardoor het helemaal uitwisselbaar is met mijn rondbreinaalden; heel handig!). Daarom ging ik ook met de bollen Amira Colors maar door met het tunische haken. Heel eenvoudig, maar ik vind het een tof effect geven samen met het kleurverloop van de bol. En ik denk, dat het als het straks af is, ik er op één of andere manier nog een hele leuke 'finishing touch' aan ga geven. Maar dat zal nog wel even duren, want je vermoedde misschien al dat dit niet mijn enige projectje is ;-).Ben je al wel eens bij Knottenwol in Delft geweest? Mocht je een keer in de buurt zijn: het is zeker een bezoekje waard!Onze lunch werd verzorgd door LU-ST in Delft. Erg lekker en ook nog eens gezond. Ook echt een aanrader.

Lisanne, Francis en Lang Yarns: weer enorm bedankt voor deze heerlijke middag en toffe goodiebag! Enne.... het haakweekend was hiermee nog niet ten einde. Maar daarover meer in een volgende blogpost!

Liefs,

Madeleen

1 opmerking:

  1. Super leuke blogpost en wat was het inderdaad gezellig. Je project vordert al snel! `k Ben benieuwd naar je volgende blogpost.

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen