woensdag 23 augustus 2017

Boekfeestje Blijhakertjes


*English summary can be found below*
Na een heerlijke zomervakantie komt het moment toch echt dichterbij dat mijn boek ‘Blijhakertjes’ echt uitkomt! Op dit moment ligt het bij de drukker en ik kijk echt naar het moment uit dat ik het straks in mijn handen heb. De laatste drukproeven waren echt supertof!
En natuurlijk gaan we dat vieren met een boekfeestje en iedereen is welkom! Op zaterdag 16 september van 12.00 – 16.00 uur bij Echtstudio  . Uiteraard neem ik alle knuffels mee, zodat je ze in het echt kunt bewonderen. Verder kun je aanschuiven bij de workshoptafel waar je een schattig mini-knuffeltje kunt haken en vind ik het natuurlijk erg gezellig als je een praatje komt maken! En natuurlijk is het ook heerlijk om tegelijkertijd in de prachtige winkel te shoppen en inspiratie op te doen! Ook leuk om te weten: bij aanschaf van het boek krijg je er een leuke verrassing bij! Meer informatie over het boekfeestje lees je ook in deze hierIn de volgende blogpost zal ik je vertellen hoe de eerste knuffeltjes tot stand kwamen en krijg je een sneak peek van het schattige mini-knuffeltje dat we gaan haken bij de boeklancering. Af en toe laat ik op mijn Instagram en Facebook al een foto zien van de knuffels die in het boek zitten, zoals vorige week de foto van dit grappige muisje. Aankomende tijd zal ik daar nog meer foto’s gaan plaatsen!


In de tussentijd ben ik natuurlijk met allemaal nieuwe gave projecten bezig. Daarover binnenkort meer! Maar deze zomer heb ik ook niet stil gezeten: 
Ik breide deze superzachte sjaal van Langyarns Asia. Er zit 70% zijde in, dus je begrijpt waarom hij zo heerlijk zacht is!

In deze pannenlappen heb ik het tunisch haken gecombineerd met geborduurde kruissteken. Ik wilde eens uitproberen hoe dat werd en ik ben enthousiast!


Ik haakte deze omslagdoek van Langyarns Amira. Ook al zo zacht, maar nu van katoen!

Dit boodschappennetje haakte ik van mijn restje Phildar Cabotine. Ik heb er deze vakantie 's morgens op de camping een paar keer verse broodjes mee gehaald :-) Het patroon komt uit het boek Kant haken.


Tot slot had ik veel lol in het fotograferen van bloemen (en soms ook een vlinder):Hebben jullie ook zo'n fijne zomer gehad? (of nog steeds?)

Madeleen

After the summer holidays, the moment of my book launch is coming soon! I'm really looking forward to it, and I think the book will be awesome! (sorry, for now it will be in Duch only).

Beside that I've made some knitting and crochet projects (see pictures above). A knitted scarf with Langyarns Asia (so soft!), a crochet shawl with Langyarns Amira, Tunisian crocheted potholders with embroidered cross stitches and a crochet bag (pattern can be found in the Dutch book 'Kanthaken').3 opmerkingen:

 1. Super leuk blogbericht en heel veel zin om te komen!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat spannend, dat laatste wachten op je boek! En verder heb je ook niet stil gezeten. Ziet er mooi uit allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vast een spannende tijd zo pal voor je boek wordt gelanceerd. Ik ben benieuwd wat je allemaal hebt ontworpen. Zo te zien een vrolijk haakboek.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen