donderdag 28 september 2017

De boeklancering van BlijhakertjesDe boeklancering van Blijhakertjes bij Echtstudio is inmiddels alweer ruim een week geleden, maar ik loop nog steeds een beetje met mijn hoofd in de wolken:-) Zoveel mensen die gezellig langskwamen en vaak ook aanschoven voor de miniworkshop, de lieve kadootjes en berichtjes die ik ontving op allerlei manieren. Ik vond het helemaal geweldig en wil jullie daarom ook allemaal enorm bedanken! Misschien leuk om jullie nog wat meer te laten zien van de dag:

Op vrijdagavond ben ik samen met manlief al richting Alphen aan de Rijn getogen om alle voor te bereiden en een gezellige hoek te maken waar de Blijhakertjes kwamen te staan. Ik was heel blij met hoe het geheel uitpakte tegen de mooie zachtroze wand bij Echtstudio.
 Verder zetten we ook de workshoptafel alvast klaar :De workshop werd begeleid door mijn geweldige testhaaksters: MarloesJacquelineLotte en Verie. Enorm leuk dat we al snel een tweede tafel moesten bijschuiven!

Hieronder nog meer foto’s van deze gezellige middag.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar deze Blijhakertjes? Aanstaande zaterdag 30 september geef ik workshops bij de Handwerkdagen in de Broodfabriek in Rijswijk. Ook daar kun je ze in het echt bewonderen! 

Fijne week alvast!
Marlies


2 opmerkingen:

 1. De boeklancering was echt reuzegezellig. En het boek is superleuk. Mijn eerste blijhakertje is helemaal geslaagd door jouw duidelijke patroon.

  Veel plezier in Rijswijk, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk blogbericht! Het was erg gezellig en leuk!

  Lieve-groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen