maandag 9 juli 2018

Wooladdicts

Vorige week is het nieuwe merk Wooladdicts van Lang Yarns gelanceerd. Je hebt er vast al het één en ander over gezien en gelezen als je haakaccounts op Instagram en blogs volgt. Om alvast kennis te maken met het nieuwe merk, ontving ik een prachtige doos met previews in hele toffe kleuren!
Ik was er direct verliefd op de kleurrijke bolletjes en ben aan de slag gegaan met Air. Wat een luchtig en zacht garen. Omdat ik nog helemaal into het tunisch haken ben, was ik er al snel uit dat dit ook weer een tunisch projectje moest worden. Ik haakte deze colletjes, met 2 kleuren tegelijk. Het effect van het haken van twee kleuren tegelijk blijf ik te gek vinden. Het verveelt me nooit.

De colletjes zijn behoorlijk dik geworden door het tunisch haken. Maar doordat het luchtig garen is, voelt het toch niet compact aan. Een ideaal garen voor dit project dus: daar ga ik van de winter vast veel plezier van hebben!

Er liggen nog een paar andere bollen Wooladdicts op me te wachten: wooladdicts water. Dat is een wat fluffy garen: ook weer heel zacht! Ik ga nog eens nadenken wat ik daar voor moois van ga maken. Het zou wel eens een breiproject kunnen worden, omdat ik breien met een fluffy garen prettiger vind dan haken.

Verder ben ik ook nog heel nieuwsgierig naar Love en Earth. De kleurlijnen van alle soorten zijn overigens ook helemaal van nu: zowel qua interieur en mode matcht het goed met de laatste trends. Kijk vooral ook even op de website van Wooladdicts als je nieuwsgierig geworden bent.

Een hele fijne week toegewenst!

Madeleen


8 opmerkingen:

 1. Wat mooi, vooral de blauwtinten vind ik prachtig (van Wooladdict)! Je hebt er weer wat moois van gemaakt! Fijne avond! Liefs, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo mooi die air collectie Ik breide met de fire al een winter muts
  Fijne groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, interessant! Ziet er zelfs op de foto superzacht uit!

  BeantwoordenVerwijderen